Massief Eiken Boomstam tafel

Massief Eiken Boomstam tafel

DKH Wonen boomstamtafel: een robuuste eiken tafel met een natuurlijke uitstraling! Aan de zijden blijft de bast aanwezig, dit geeft een levendige tafel. Kies zelf je onderstel en maak je ideale tafel.

€ 850,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een robuuste eiken tafel met een natuurlijke uitstraling! Het blad van de boomstamtafel wordt gemaakt van 4 à 5 eikenhouten balken. De buitenste balken houden de bast en schors en zo ontstaat een boomstam tafel. Door deze afwerking varieert de tafel in breedte van 5 tot 105 cm in de breedte. In de lengte heb je zelf de keuze, het is maar net hoe groot of klein je je tafel wil hebben. 

Het onderstel maken we voor je op maat. Geef ons een voorbeeld en we maken het! Dit doen we met vers gezaagd eikenhout, waardoor we je een scherpe prijs kunnen bieden. Vers eikenhout geeft een karakteristieke en natuurlijke uitstraling. Initieel is het onderstel wat lichter van kleur, voor je het weet is de kleur gelijk aan die van het blad. Uiteraard hebben we ook onderstellen uit voorraad. Zie hiervoor de voorbeelden bij de tafel.